1-dagars

På nyårsafton hålls endagsseminarier, i anmälan väljer du ett som passar dig.
Här nedanför kan du läsa om de olika seminarierna, några av dem har begränsade platser så gå in och anmäl dig så fort du har bestämt dig!

1. MINISPA
Amanda Frankner
Låter det lockande med en stunds avkoppling i slutet av lägret och inför den stora nyårsfesten? Kom och njut! På detta seminarium kommer vi att tjäna och ta hand om varandra. Tvätta fötter, fila naglar, massera ömma muskler och slappna av till skön musik.

2. SPELA SPELET
Oliver Sjöström
Vill du tillbringa en stund i go gemenskap över olika spel? Allt från lekar till strategispel finns att göra. Kanske hittar du ditt favoritspel eller så lär du dig något nytt! Häng på om du vill ha en rolig stund!

3. LÄTT ATT GÖRA FÖRRÄTT
Amelia Andersson
Det är nyårsafton och vem vill då inte ha en trerätters middag på kvällen?! Kom och var med oss att förbereda förrätten till kvällens festmiddag. Spelar ingen roll om du är utbildad kock eller helt ny i köket, vi ska ha kul tillsammans och får möjlighet att gemensamt förbereda den stora festkvällen!

4. FESTFIXARNA
Veronika Danielsson
”Nåja, vad är väl en nyårsfest på Livskraft? Den kan ju vara fruktansvärt långtråkig å dötrist å tråkig å…..alldeles, alldeles UNDERBAR!” ~ Askungen. Var med och se till så att vår nyårsfest blir alldeles underbart fin och rolig! Kom och fixa å dona!

5. KROPP OCH HÄLSA
Charlotta Forsström
Vi lever i ett samhälle genomsyrat av krav på perfektion på livets alla områden. Varje dag översköljs vi av en våg av budskap om hur vi ska leva för att må bra och få ett lyckat liv. I våra flöden syns bilder på allt från magrutor till “raw food”, och gymkorten säljer som smör i solen. Samtidigt vet vi att många lider av psykisk ohälsa. Vad är hälsa egentligen? Och hur gör vi för att må bra i ande, själ och kropp?

6. JORDENS UNDERGÅNG – NÅGOT ATT SE FRAM EMOT?
Carl Skarin
Uppenbarelseboken och de andra böckerna som talar om när tiden tar slut, om Jesus återkomst, om domens dag, vad menar de? Går det att förstå? Behöver vi vara rädda? Hur gör vi det bästa av vår situation här och nu?

7. GÅ UT I MISSION
Anna Sköld
På detta seminarium djupdyker vi in i den stora visionen som Gud har för alla folk, och hur just du kan vara med och sprida det glada budskapet till människor i din omgivning! Det blir vittnesbörd och undervisning om olika verktyg och nycklar för att berätta om Jesus.