1-dags

På nyårsafton hålls endagsseminarier, i anmälan väljer du ett som passar dig.
Här nedanför kan kunna läsa om de olika seminarierna.

GUD TALAR – KAN DU HÖRA HONOM? – fördjupat spår
Joel Jarbo
Välkommen till ett fördjupande seminarium om den profetiska gåvan. Vi stannar här upp inför några viktiga perspektiv och utmaningar i lyssnandet efter den Helige Ande. Undervisningen utgår ifrån Joels bok med samma titel men oavsett om du hört eller läst undervisningen innan är du välkommen.

 

GAMLA TESTAMENTET – VARFÖR BRY SIG?
Charlotta Nordström
Kristen tro handlar om Jesus. Vad är då poängen med att läsa hela Gamla testamentet när han inte ens omnämns där? Eller? Är det ens samma Gud som möter oss i GT och NT? Vi tar en titt på hur Jesus förhöll sig till Gamla testamentet, samt vrider och vänder på de frågor vi har.

 

KRIK
Simon West
Ett pass fyllt av träning, glädje och gemenskap. Det är vad som väntar dig om du väljer att vara med på KRIK-seminariet. Vältränad eller inte, det spelar ingen roll, huvudsaken är att du gillar att röra på dig! Vi kommer att göra allt från bollsporter till roliga lekar. Gud har skapat våra kroppar så fantastiskt, kom och va med!

 

MINISPA
Låter det lockande med en stunds avkoppling i slutet av lägret och inför den stora nyårsfesten? Kom och njut! På detta seminarium kommer vi att tjäna och ta hand om varandra. Tvätta fötter, fila naglar, massera ömma muskler och slappna av till skön musik.

 

SPELA SPELET
Vill du tillbringa en stund i go gemenskap över olika spel. Allt från lekar till strategispel finns att göra. Kanske hittar du ditt favoritspel eller så lär du dig något nytt! Häng på om du vill ha en och rolig stund!

 

LÄTT ATT GÖRA FÖRRÄTT
Johanna Janerheim
Det är nyårsafton och vem vill då inte ha en trerätters middag på kvällen?! Kom och var med oss att förbereda förrätten till kvällens festmiddag. Spelar ingen roll om du är utbildad kock eller helt ny i köket, vi ska ha kul tillsammans och får möjlighet att tillsammans förbereda den stora festkvällen!

 

FESTFIXARNA
Veronika Danielsson
”Nåja, vad är en nyårsfest på Livskraft? Den kan ju vara fruktansvärt långtråkig å dötrist å tråkig å…..alldeles, alldeles UNDERBAR!”~ Askungen.Var med och se till så att vår nyårsfest blir alldeles underbart fin och rolig! Kom och fixa å dona!

 

GÅ UT I MISSION
Oskar Karlsson och Emma Karlsson
Välkommen till ett spännande seminarium då vi kommer dela erfarenheter och undervisning om vad kallelse och att vara sänd ut i mission i både Sverige och andra länder kan innebära. Vi kommer att dyka ner i några av bibelns exempel på vad kallelse innebär för en människa och att därefter bli sänd av Jesus ut till andra. Välkommen till ett utmanande seminarium som berör hela världen!

 

IMPROVISATIONSTEATER
Filip Hjalmarsson
På denna improvisationsteater kommer vi med ord, rörelser och känslor kasta oss in i dramatikens värld och agera! Inga förkunskaper behövs, ribban läggs helt och hållet efter gruppens förmåga. Få utlopp för den gåva Gud har lagt ner i dig, häng med och skratta med oss! Finns inget obligatoriskt framträdande.