1-dags

På nyårsafton hålls endagsseminarier, i anmälan väljer du ett som passar dig.
Här nedanför kommer du snart kunna läsa om de olika seminarierna.

O.B.S ! Detta är seminarierna 2016/2017:

KRIK
Fredrik Modèn
Två dagar fyllt av träning, glädje och gemenskap. Det är vad som väntar dig om du väljer att vara med på sportseminariet. Vältränad eller inte, det spelar ingen roll, huvudsaken är att du gillar att ha roligt! Vi kommer att göra allt från bollsporter till roliga samarbetsövningar. Så gillar du att röra på dig? Vill du utvecklas i din träning? Gillar du att ha roligt? Kom och va med! Gud har skapat våra kroppar så fantastiskt, använd dem!

 

MINISPA
Johanna Kikas
Låter det lockande med en stunds avkoppling i slutet av lägret och inför den stora nyårsfesten? Kom och njut! På detta seminarium kommer vi att tjäna och ta hand om varandra. Tvätta fötter, fila naglar, massera ömma muskler och slappna av till skön musik.

 

FESTFIXARNA!
Teamare från Alingsås
”Nåja, vad är en nyårsfest på Livskraft? Den kan ju vara fruktansvärt långtråkig å dötrist å tråkig å…..alldeles, alldeles UNDERBAR!”~ Askungen. Var med och se till så att vår nyårsfest blir alldeles underbart fin och rolig! Kom och fixa å dona!

 

UTVANDRARNA
Patrik Hallgren
Om era svenskalärare är någorlunda vettiga så har ni läst klassikern Utvandrarna av Wilhelm Moberg. Den handlar om när 1/3 av Sveriges befolkning lämnade landet för typ 150 år sen, pga av svält bland annat. Samma sak händer idag, men nu kommer människorna hit istället. Ett seminarium om flyktingar, integration och om kyrkans roll enbart är att se till att folk får det bra efter döden?

 

LÄTT ATT GÖRA FÖRRÄTT!
Hanna och Sarah
Det är nyårsafton och vem vill då inte ha en trerätters middag på kvällen?! Kom och var med oss att förbereda förrätten till kvällens festmiddag. Spelar ingen roll om du är utbildad kock eller helt ny i köket, vi ska ha kul tillsammans och får möjlighet att tillsammans förbereda den stora festkvällen!

 

SPELA SPELET!
Isak Cristea Turesson
Vill du tillbringa en stund i go gemenskap över olika spel. Allt från lekar till strategispel finns att göra. Kanske hittar du ditt favoritspel eller så lär du dig något nytt! Häng på om du vill ha en och rolig stund!

 

VI ÄR FÖR BÖN!
Max Arvidsson
Tja! Under detta seminarium kommer man få lära sig mer om bön, kul!! Vad är det egentligen, kan vi snacka med Gud?  Detta blir ett seminarium där vi snackar om vad bön är, varför be och hur ber man? Vi kommer även få testa att be med och för varandra. Passar både för den som är helt ny med att be och den som kan en hel del. Ses där!

 

BIBELBERÄTTELSE
David Castor
Sjunk ner bekvämt i en fåtölj, släng fram popcornskålen och häng med när David Castor genom stor berättarinlevelse tar oss med på bibelberättelse om några kända bibelpersoner.

 

GAME ON! – Om datorspel, tv-spel och tro!
Simon Sjöberg
Vi kommer spela tv-spela tillsammans men också prata om hur kan man vara en förebild i tv-och dataspelsvärlden! Så kom och var med på ett fett bra seminarium!

 

18+ Pionjär!
Jonas Hallabro
Ett seminarie om församlingsplantering. Vad är en pionjär och hur vi kan bli en Jesus-rörelse som hämtar andeinspirerat mod att plantera nya församlingar för nya människor? Vi utforskar nya sätt att vara kyrka i missionslandet Sverige idag. Kom och var med!