När Var Hur

 

Varmt välkommen att fira in det nya året på Livskraft Polar 22/23! 

Den 28 december – 1 januari intar vi Älvsby folkhögskola för lägerdagar fyllda med blandade aktiviteter, gudstjänster, lovsång, seminarier, spex, festlig nyårsmiddag och härlig gemenskap! 

Vår längtan är att Livskraft ska vara en plats där man får lära känna nya vänner, uppmuntras, utmanas och upptäcka mer av Gud. Temat för årets läger är VÄXA och vi kommer genom bibelstudier, gudstjänster och smågrupper dyka djupare i frågan “Hur kan vi växa i relationen till Gud, oss själva och varandra?”. 

NÄR?

Lägret börjar den 28 december med incheckning 17.00 och slutar den 1 januari ca 12.00.

VAR?

Älvsby Folkhögskola. Vi sover på golv i klassrum. 

FÖR VEM?

Lägret riktar sig till dig som går i årskurs 9 och uppåt.

NYÅR

På nyårsafton firar vi in det nya året tillsammans och temat för årets nyårsfest är ”Bokstaven P” – du är välkommen att klä ut dig på temat, men utklädning är alltid valfritt.

SEMINARIER/WORKSHOPS

Val av seminarier/workshops görs via en separat länk som skickas ut i samband med att anmälan stänger i början av december. Exempel på seminarier som kommer finnas är bakning, körsång, KRIK, sällskapsspel m.m. Vi uppdaterar hemsidan med info inom kort.

ANMÄLAN OCH KOSTNAD

Anmälan är öppen! Klicka här för att komma till anmälningsformuläret. Anmälan stänger 4 december. Det kostar 1200:- att vara med på lägret. Sök gärna bidrag från din EFS-förening/församling.

DELTA SOM LEDARE

Skulle du vilja vara med på lägret som ledare? KUL! Kontakta Ellen för mer information om hur just du kan bidra. 

KONTAKT

I planeringsgruppen ingår Ellen Lidberg, Annaclara Långström, Leif Viklund, Hanna Berglund, Saga Söderberg och Mira Hedström. Frågor och övrig kontakt sker via lägerchef Ellen Lidberg: 073-0601552, ellen.lidberg@efs.nu

ARRANGÖR

EFS Norrbotten, Älvsby Folkhögskola, Salt – Barn och unga i EFS