När Var Hur

Livskraft Polar 16/17 – Jesus 24/7

Jesus, han som dog på ett kors för 2000 år sedan – vad har det för betydelse för mig idag?! Vad innebär ett liv med Jesus och vad betyder det att följa honom? Hur låter jag Jesus vara en del av mitt liv och hur lever jag med min tro i vardagen, med Jesus 24/7?

Detta är några av de frågor vi kommer att prata och fundera mer kring under årets Livskraft Polar och du är varmt välkommen att vara med, vare sig om du har känt Jesus hela ditt liv eller om du tänker ”Jesus – vem är det?!” Det kommer bli dagar fyllda med bland annat lovsång, praktiska seminarier, undervisning, gudstjänster och härlig gemenskap.

På nyårsafton kommer vi att ställa till med världens fest och temat för i år är just – Världens fest!

När? Lägret startar den 28 december med incheckning klockan 16:00 och sen äter vi middag tillsammans. Lägret slutar sen den 1 januari 2017 ca klockan 12:00

Var? Älvsby Folkhögskola. (Hitta hit!Vi sover på golv i klassrum, så du behöver ha med dig liggunderlag/luftmadrass och sovsäck. 

För vem? Lägret riktar sig till dig som är 15 år eller äldre, dvs går i åkurs 9 och uppåt. 

Seminarier I år har vi valt att ha tredagarsseminarium, och dessa väljer du när du anmäler dig.  Mer info kommer snart under fliken Seminarier.

Anmälan och kostnad Lägret kostar 950kr. Sök gärna bidrag från din EFS-förening eller församling. All betalning kommer ske via faktura, om du har några frågor så kan du kontakta oss. Skulle det bli några problem med betalningen – hör av dig. Sista anmälningsdag är den 11 december.

Längre fram kommer ni även få ett välkomstmail med mer info, packningslista och annat bra att veta.

Grymt varmt välkomna allihopa!

/Planeringsgruppen genom Monica Arndt