Seminarier

Under eftermiddagarna kommer vi att ha olika seminarier. I år har vi valt att köra 3-dagarsseminarier med huvudsakligen praktiskt inriktning – men med Jesus i fokus! Dessa kommer ni att få välja när ni gör er anmälan. Det finns inga garantier för att du får ditt förstahandsval, så se till att välja seminarium som känns spännande och roliga för dig, även i andrahand.

Här kommer  information om vilka 3-dagarsseminarier som det finns att välja mellan. Det är först till kvarn som gäller på seminarierna så anmäl dig så fort som möjligt om du vill få dig en plats.

 

 

KRIK inne – David Öberg, Isak Lindfors, Axel Johansson

Ett seminarie för glada idrottare. Vi håller hus i sporthallen och köra lite av varje, fotboll, volleyboll, innebandy. Ta med träningskläder och innebandyklubba om du har. Gud har skapat våra kroppar så fantastiskt, använd dem!

KRIK on ice – Aron Berglund, Daniel Olsen

Ett specialiserat seminarium för sport på is! Vi träffas ute på isrinken och har roligt under tre dagar. Ta med utrustning för att kunna åka skridskor, hockeyklubba och utrustning.  Varmt välkommen ut i kylan!

Lovsång – Mathias Jansson

Ett seminarie för dig som gillar Gud och musik. Att tillbe Gud är en av våra största uppgifter och privilegier som Kristna. Detta seminarie är för dig som vill lära dig mer om lovsång, Varför vi gör det och Hur vi kan göra det. Vi kommer att ha mycket tid till att spela men också att prata och be tillsammans. Det är både för dig som vill växa i din roll som lovsångare men också för dig som inte har något förkunskap och har en längtan efter att få tillbe Gud.

Skapande – Elin Sharew, Emma Isaksson

Tre eftermiddagar fulla av kreativitet där vi skapar för att ära vår skapare. De två första dagarna kommer vi lära oss Lettering, att skriva snyggt för hand. Förkunskaper spelar ingen roll, alla är välkomna! Du kan ta med dig egna pennor och papper men det finns också att låna på plats.

Tredje dagen provar vi på makrame- knyta fina amplar till krukor eller ljuslyktor. Det kommer även finnas chans till att sticka & virka. Finns mattrasor att få och virk & sticknålar att låna. Har du något hemma som du vill använda- ta med! Inga förkunskaper krävs för något, vi lär oss tillsammans!
Brädspel – Maria Åsvik, Jacob Hjortman

Häng med och spela brädspel! Det är ett fantastiskt kul sätt att umgås med varann! Vi spelar strategispel av olika slag och svårighetsgrad, men det finns också möjlighet att spela partyspel och kortspel. Du kan ta med egna spel om du har sådana du vill spela med oss andra. Vi ses!

Baka och smaka – Mirjam Eriksson, Ellen Lidberg

Om du gillar att baka (och fika) så är det här seminariet för dig! Vi kommer tillsammans att baka massa gott och kanske även pyssla lite grann. Om du är dessertmästare eller nybörjarbagare spelar ingen roll, vi kommer hjälpas åt att laga smaskigheterna tillsammans. Välkommen på ett roligt seminarium där du får skapa, använda din kreativitet och din goda smak!

Game on! – Albert Graaf, David Eriksson

Vi tycker om att spela; tycker du också om det? Anmäl dig då till Game on! så sitter vi och nördar dagen lång. Vi försöker i den mån som går att spela gemensamma spel, som Dota 2, CS:GO, SC2, CoD 4, eller om du har något annat spel som du är sugen på. Obs! Glöm inte att ta med minst 4 meter nätverkskabel, strömkablar och skärmkablar samt en egen dator. Hoppas vi ses!

Dans – Elin Åsvik

Hej alla dansglada! I den här workshopen får du groova loss tillsammans med mig, Elin, och andra ivriga deltagare. Vi kommer att prova på olika street-stilar. Det spelar absolut ingen roll om du har danserfarenhet från tidigare eller inte, det kommer att finnas något för alla. Så dra på dig dina dancing shoes och så ses vi i december!