18 +

För dig som är 18 år eller äldre kommer lägret vara precis lika roligt som för de som är yngre!

 

I år erbjuds ett särskilt seminarium för alla ni som är 18 år eller äldre. Det kallas för ”3-dagars, 18+” och kommer vara ett seminarium som sträcker sig över alla tre dagar. Utöver 18+-seminariet har ni egna smågrupper. Dessa båda är mer anpassat efter er ålder och finns för att ni ska få lika stora möjligheter att fundera, diskutera och växa i tron som de yngre.

 
(I år finns alltså inget bibelstudium för 18+, utan ni väljer om ni vill ha fördjupande eller grundläggande bibelstudium –  och får sedan i samtalen i smågrupper vara tillsammans med de som är 18+. )

 

 

 

Info om 3-dagarsseminarium för 18 + : 
Är du 18 år eller äldre? Då finns 18+-spåret för dig! Vi har bakat ihop ett särskilt spår för er, som kommer vara anpassat för er som är lite äldre. Det sträcker sig över 3 dagar, så du behöver inte välja något annat.

På 18+-spåret kommer vi att beröra ett nytt tema varje dag. Under alla dagarna kommer vi att se vad Bibeln säger om dessa tre.

Första dagen: Jag som kristen, hur har din resa varit som kristen, vilken är din historia? Slagordet för dagen blir: Självkännedom!
Andra dagen fortsätter vi med temat: Jag – som ledare! Alla kan vi vara ledare vare sig vi är det redan eller inte prövat på. Slagordet för dagen blir: Ledarskap!
Tredje dagen kommer handa om relationer/förhållande. Både genom undervisning och samtal ska vi tillsammans få se vad Bibeln säger om just detta och ”Ja/nej/kanske” finns den rätta? Slagordet för dagen blir: Relationer!
Alla som väljer 3-dagars är garanterad en plats. Om du vill ha 18+spåret, när du ska anmäla dig: välj då 18+ på 1-dagars och 2-dagars (och klicka i 18+ som 1a och 2a-handsval.)