1-dagars

Seminarium väljer du vid anmälan. Du ska välja både 1-dagars och 2-dagars. Det finns inga garantier för att du får ditt förstahandsval, så se till att välja seminarium som känns spännande och roliga för dig, även i andra hand.

Är du 18 år eller äldre? 18 + har ett eget seminarium som sträcker sig över 3 dagar, så du som är 18 år och äldre behöver inte välja 1-dagars + 2-dagars utan kan välja endast 3-dagars.
Alla som väljer 3-dagars är garanterad en plats, så du behöver inte välja något i andra hand. Fyll i 18+ på alla val. Info om 3-dagars finns längst ner på denna sida.

 

 

Här ser du vilka seminarium du kan välja som 1-dagars.

 

Skitroliga lekar – Klara Lundström

Gillar du att LEKA gillar du att RÖRA PÅ DIG och framför allt: gillar du kombinationen av dessa? I sådant fall är det här seminariet för dig!

 

Brädspel – Oskar Eriksson

På brädspelseminariet kommer vi att spela allt från plockepinn till settlers. Är du kanske mästare på memory eller vill du vässa dina drag i Seven Wonders så är detta seminariet för dig. Om du inte gillar brädspel innan så gör du det garanterat efter! Mer info kommer.

 

Tjejbastu – 

Ta tillfället att slappna av, svettas och samtala med ett gäng tjejer i en bastu. Allt mellan himmel och jord får lyftas, utgångspunkten kommer vara ”unik= ojämförbar, vad innebär det?” Hänget leds av Sandra Åhman, tjej som upplevt förvånansvärt mycket under sina 22 år på jorden.

 

Killbastu – Oliver Sjöström

Mer info kommer.

 

Lovsång och tro – Johannes Bergner & Markus Nyström

På det här seminariet så kommer vi dels att prata om vad lovsång är.
Är lovsång en genre? Får man spela heavy metal eller reggae i kyrkan? Är orgelmusik tråkigt?
Vi kommer också att prata om sångval, upplägg på Gudstjänster och mycket mer!
Ta med ett instrument om du vill så ses vi där! 🙂

 

In i bibeln – ett seminarium om profeten Mose – Johan Lundgren

Vi går igenom Moses liv och samtalar om de olika händelserna. Vi kommer även att tala om Moses profetior om Jesus och hur Jesus kopplar samman sitt liv/undervisning till Mose liv. Var lugn det blir kul!

 

Dans – Emma Walter

Tycker du om att röra dig till musik och träna på ett roligare sätt? Om du som ledaren Emma Walter älskar att dansa (i grunden jazz och modernt) är du välkommen att dra lite dance-moves tillsammans på dans-seminariet!

 

Nådegåvor – David Ersson

Vad är egentligen nådegåvor, och hur fungerar de? På det här seminariet kommer vi att titta på hur de fungerar i Bibeln och dela egna erfarenheter. Förhoppningsvis så hinner vi också med några praktiska övningar, för att inspirera varandra att våga söka andens gåvor.

 

 

Nyårsfix – Sofia Karlsson

Under detta seminarium får du chansen att vara med och förgylla nyårsmiddagen. Tillsammans kommer vi att skapa dekorationer mm till nyårsmiddagen.

 

 3-dagarsseminarium för 18+ – Edvin Näslund

Är du 18 år eller äldre? Då finns 18+-spåret för dig! Vi har bakat ihop ett särskilt spår för er, som kommer vara anpassat för er som är lite äldre. Det sträcker sig över 3 dagar, så du behöver inte välja något annat.

På 18+-spåret kommer vi att beröra ett nytt tema varje dag. Under alla dagarna kommer vi att se vad Bibeln säger om dessa tre.

Första dagen: Jag som kristen, hur har din resa varit som kristen, vilken är din historia? Slagordet för dagen blir: Självkännedom!
Andra dagen fortsätter vi med temat: Jag – som ledare! Alla kan vi vara ledare vare sig vi är det redan eller inte prövat på. Slagordet för dagen blir: Ledarskap!
Tredje dagen kommer handa om relationer/förhållande. Både genom undervisning och samtal ska vi tillsammans få se vad Bibeln säger om just detta och ”Ja/nej/kanske” finns den rätta? Slagordet för dagen blir: Relationer!
Alla som väljer 3-dagars är garanterad en plats. Om du vill ha 18+spåret, när du ska anmäla dig: välj då 18+ på 1-dagars och 2-dagars (och klicka i 18+ som 1a och 2a-handsval.)