1-dagars

Seminarium väljer du vid anmälan. Du ska välja både 1-dagars och 2-dagars. Det finns inga garantier för att du får ditt förstahandsval, så se till att välja seminarium som känns spännande och roliga för dig, även i andra hand.

Är du 18 år eller äldre? 18 + har ett eget seminarium som sträcker sig över 3 dagar, så du som är 18 år och äldre behöver inte välja 1-dagars + 2-dagars utan kan välja endast 3-dagars.
Alla som väljer 3-dagars är garanterad en plats, så du behöver inte välja något i andra hand. Fyll i 18+ på alla val. Info om 3-dagars finns längst ner på denna sida.

 

 

Här ser du vilka seminarium du kan välja som 1-dagars.

Gåvoupptäckande
vad är en nådegåva? Och vad kan vi använda dem till? Detta är frågeställningar som vi kommer fundera kring i detta seminarium.

Utelekar
Gillar du att springa, skratta, leka, hoppa, krypa, klättra, skrika. Mycket spring i benen och luft i lungorna. Då är det här seminariet för dig.

Killbastu
Kallt ute, men varmt i bastun. Här är värmens oas mitt i vinterlägret. Välkommen med på trevliga samtal om allt mellan himmel och jord. Vi tänker oss bastuseminariet ska få vara den lugna, varma, samtalsoasen på livskraftslägret

Tjejbarstu
Kallt ute, men varmt i bastun. Här är värmens oas mitt i vinterlägret. Välkommen med på trevliga samtal om allt mellan himmel och jord. Vi tänker oss bastuseminariet ska få vara den lugna, varma, samtalsoasen på livskraftslägret.

Knas-skapande bibelläsning
Här är seminariet som blandar kreativitet, barnasinne och bibelläsning. Vi kommer att läsa bibeltexter och få möjligheten att skapa med texten i tanke. Pyssel, knep och knåp, färg, form, lim och sax. Ett lugnt och färgglatt seminariealternativ

Dans
Känner du att du inte riktigt kan sitta still när musiken slår igång? Kom och dansa med Emma Walter (i grunden jazz, modernt, balett) till bra musik! På detta seminarium kommer vi inte sitta still utan utmana våra kroppar i hur den rör sig i rum och till musik. Så ta med kläder för att röra sig i, kanske en vattenflaska och kom precis som du är och bara ha kul!

 

 3-dagarsseminarium för 18+

Är du 18 år eller äldre? Då finns 18+-spåret för dig! Vi har bakat ihop ett särskilt spår för er, som kommer vara anpassat för er som är lite äldre. Det sträcker sig över 3 dagar, så du behöver inte välja något annat.

På 18+-spåret kommer vi att beröra ett nytt tema varje dag. Under alla dagarna kommer vi att se vad Bibeln säger om dessa tre.

Mer info kommer senare.
Alla som väljer 3-dagars är garanterad en plats. Om du vill ha 18+spåret, när du ska anmäla dig: välj då 18+ på 1-dagars och 2-dagars (och klicka i 18+ som 1a och 2a-handsval.)