2-dagars

Seminarium väljer du vid anmälan. Du ska välja både 1-dagars och 2-dagars. Det finns inga garantier för att du får ditt förstahandsval, så se till att välja seminarium som känns spännande och roliga för dig, även i andra hand.

 

Är du 18 år eller äldre? 18 + har ett eget seminarium som sträcker sig över 3 dagar, så du som är 18 år och äldre behöver inte välja 1-dagars + 2-dagars utan kan välja endast 3-dagars.
Alla som väljer 3-dagars är garanterad en plats, så du behöver inte välja något i andra hand. Fyll i 18+ på alla val.
Info om 3-dagars finns längst ner på denna sida.

 

 

 Här ser du vilka seminarium som går att välja som 2-dagars.

 

Sport med twist – Klara Lundström

Gillar du att röra på dig i sammanhang där man får skratta och ha roligt tillsammans med ett härligt gäng svettiga ungdomar? Då är Sport med twist rätt för dig! Detta är ett seminarium där vi sportar på ovanliga, men lika villkor!

 

Brädspel – Oliver Sjöström

På brädspelseminariet kommer vi att spela allt från plockepinn till settlers. Är du kanske mästare på memory eller vill du vässa dina drag i Seven Wonders så är detta seminariet för dig. Om du inte gillar brädspel innan så gör du det garanterat efter! Mer info kommer.

 

Gospel – Elin Bäckman

Om du gillar att sjunga, dansa och ära Gud tillsammans med andra är gospelseminariet något för dig! Vi kommer sjunga upp tillsammans med resten av lägret i ett rejält praiseparty sista natten!

 

Självkänsla – Helena Marksén 

Hur du lever ditt liv beror mycket på vad du har för självkänsla, så värdet av en god självkänsla kan inte överskattas.

En person med god självkänsla blir mindre beroende av andras bekräftelse, jämför sig mindre med andra, är inte rädd för att visa osäkerhet eller göra misstag, vågar stå för sina åsikter, vet hur vacker han/hon etc.  Har du en god självkänsla kommer du automatiskt att göra sådant som är bra för dig.

Det positiva är att en god självkänsla går att bygga upp! Välkommen på ett viktigt seminarium där du får bli styrkt och uppmuntrad!

 

Bön och förbön – Kristina Eriksson

Bön: Svårt? Lätt? Varsomhelst, närsomhelst, hursomhelst – teori och praktik. Vi pratar med varandra och Jesus. Välkomna!

 

Drama – Johan Lundgren

Vi kör teaterövningar, spelar teater tillsammans. Perfekt för dig som vill öva på att uttrycka dig med kropp och ord. Vi kommer även att tala om Jesus och berättande men det blir mest teater.

 

 

Ledarskap – Magdalena Sandberg (OBS endast för Växa Följa Leda)

Att vara ledare i kyrkan är en härlig utmaning! Alltifrån styrelseuppdrag till fikafix och barngrupper, körer och scouter. Vem är då jag? Är jag en ledare? Vilka är mina gåvor & ledaregenskaper? Att vara ledare handlar om att byta fokus – från mig och mitt till de personer och den grupp jag leder och deras behov. Detta är en process. Och den processen får du börja här! Välkommen till ett tvådagars seminarium om ledarskap!
Detta seminarium är obligatoriskt för de som går ledarskolan Växa Följa Leda. Det är också endast valbart för dem som går ledarskolan.

 

 3-dagarsseminarium för 18+ – Edvin Näslund

Är du 18 år eller äldre? Då finns 18+-spåret för dig! Vi har bakat ihop ett särskilt spår för er, som kommer vara anpassat för er som är lite äldre. Det sträcker sig över 3 dagar, så du behöver inte välja något annat.

På 18+-spåret kommer vi att beröra ett nytt tema varje dag. Under alla dagarna kommer vi att se vad Bibeln säger om dessa tre.

Första dagen: Jag som kristen, hur har din resa varit som kristen, vilken är din historia? Slagordet för dagen blir: Självkännedom!
Andra dagen fortsätter vi med temat: Jag – som ledare! Alla kan vi vara ledare vare sig vi är det redan eller inte prövat på. Slagordet för dagen blir: Ledarskap!
Tredje dagen kommer handa om relationer/förhållande. Både genom undervisning och samtal ska vi tillsammans få se vad Bibeln säger om just detta och ”Ja/nej/kanske” finns den rätta? Slagordet för dagen blir: Relationer!
Alla som väljer 3-dagars är garanterad en plats. Om du vill ha 18+spåret, när du ska anmäla dig: välj då 18+ på 1-dagars och 2-dagars (och klicka i 18+ som 1a och 2a-handsval.)