2-dagars

Seminarium väljer du vid anmälan. Du ska välja både 1-dagars och 2-dagars. Det finns inga garantier för att du får ditt förstahandsval, så se till att välja seminarium som känns spännande och roliga för dig, även i andra hand.

 

Är du 18 år eller äldre? 18 + har ett eget seminarium som sträcker sig över 3 dagar, så du som är 18 år och äldre behöver inte välja 1-dagars + 2-dagars utan kan välja endast 3-dagars.
Alla som väljer 3-dagars är garanterad en plats, så du behöver inte välja något i andra hand. Fyll i 18+ på alla val.
Info om 3-dagars finns längst ner på denna sida.

 

 

 Här ser du vilka seminarium som går att välja som 2-dagars.

Lovsång
Ett seminarium där vi kommer fundera över gudstjänstens musik. Vilken funktion har den? Finns det olika genrers? Och vad händer när vi sjunger tillsammans? Och hur förhåller sig detta i praktiken? Vi kommer också spela lite tillsammans så ta med ett instrument om du vill och har möjlighet.

Sport
Seminariet för dig som gillar att röra på dig. Vi har en idrottshall och vi kommer att sporta. Fokus ligger på lagsporter så som innebandy, volleyboll, fotboll och basket. Men självklart kan vi ju tillsammans komma fram till vad vi helst vill göra. En idrottshall full av möjligheter.

Drama
Agera mera! Kropp och röst kommer användas och övas. Sketcher, dramaövningar, gestaltningar. Vi övar och har roligt tillsammans, och kanske även spelar upp något av det som vi skapat.

Mission
Gud är i sitt väsen en missionerande Gud. Jesus uppmanar oss till att gå ut och göra alla folk till lärjungar. Han har gett oss ett uppdrag. Det kommer vi att tala om på det här seminariet. Hur mission kan få vara en del av den kristna identiteten. Är du intresserad av mission och evangelisation så är det här ett seminarium som kommer passa dig.

 Ledarskap

Att vara ledare i kyrkan är en härlig utmaning!

Allt ifrån styrelseuppdrag till fikafix och barngrupper, körer och scouter. Vem är då jag? Är jag ledare? Vilka är mina gåvor och ledaregenskaper? Att vara ledare handlar om att byta fokus – från mig och mitt till de personer och den grupp jag leder och deras behov. Detta är en process, och den processen får du börja här! Välkommen till ett tvådagarsseminarium om ledarskap.
OBS! Detta seminarium är obligatoriskt för deltagare på Ledarskolan. Men alla som vill lära sig mer om ledarskap är välkomna.

 

 

 3-dagarsseminarium för 18+

Är du 18 år eller äldre? Då finns 18+-spåret för dig! Vi har bakat ihop ett särskilt spår för er, som kommer vara anpassat för er som är lite äldre. Det sträcker sig över 3 dagar, så du behöver inte välja något annat.

På 18+-spåret kommer vi att beröra ett nytt tema varje dag. Under alla dagarna kommer vi att se vad Bibeln säger om dessa tre.

Mer info kommer…
Alla som väljer 3-dagars är garanterad en plats. Om du vill ha 18+spåret, när du ska anmäla dig: välj då 18+ på 1-dagars och 2-dagars (och klicka i 18+ som 1a och 2a-handsval.)