Seminarier

Livskraft Mitt 2016/17 ”Gör som Jesus” 

Dessa är de seminarier vi erbjuder!

Du kommer välja två olika seminarier ett seminarium på lördagen som är i två pass och ett seminarium på söndagen som är ett pass långt. Du väljer alltså två seminarier.

1. Djupdyk i Bibeln- Charlotta Nordström

Detta seminarium kommer dyka ner i Bibeln, hur den är uppbygd vilka historier som finns, vi kommer även gå igenom några av de svårare frågorna i Bibeln. Är du intresserad av att lära dig mer om Guds ord, kom på detta seminarium!

2. Gaming

På detta seminarium är det spel, spel och spel som gäller. Brädspel, kortspel och TV-spel. Vi utmanar varandra i turneringar och matcher. Är du grym på Guitar Hero, MarioKart och annat? Eller vill du kanske testa vad det är för nåt? Ta chansen och kom!

3. Apologetik

Apologetik betyder att man försvarar en åskådning och i detta fall den kristna. Hur svarar vi på de svåra frågorna? Varför finns det ondska? Hur går vetenskapen och kristendomen ihop? osv.

 

1-dagars seminarium

 

1. Etik i Bibeln- Michael Rastas

Vad säger egentligen Bibeln om etiska frågor? Och hur ska jag tolka in det i vardagen? Ja här går vi igenom Bibelns etik och hur man kan tänka kring dessa frågor idag, välkommen!

2. Spa 

Behöver du tid för att varva ner och bara rå om dig själv? Även utsidan behöver vi vara rädda om. Under denna tid får vi ta hand om oss själva genom massage, ansiktsmasker och andra bra grejer. Ta med en handduk och bered dig på att känna dig som ny människa.