Seminarier

Under lägret kommer vi ha massor av spännande seminarier, bibelstudium och kvällsmöten!
För tider se program.

Seminarier:

Kerstin Oderhem – Hur ber man egentligen? I kyrkan ber vi ofta Fader vår. Är det något vi bara gör eller vad betyder den. Vad lär den mig om Gud och om bön? Hur kan jag be och vad kan jag be om? Vi tittar djupare på bönens betydelse och ser hur vi själva kan hitta ett sätt att be.

Veronica Widell – Skapad till Guds avbild-så var bara dig själv! Men vad är det? Vem är jag då? Vad formar mig till den jag är? Varifrån kommer jag och vilka är mina rötter?

Andreas Häger – Ny Generations ledare kommer att snacka utifrån årets tema: Att vara rotad!

David Forsell – Gatukonst i kyrkan? David kommer att leda ett kreativt seminarium i hur vi kan använda kreativiteten i Guds rike.

Heiner Helm – Möta Jesus i Gamla Testamentet. För många av oss känns Gamla Testamentet ganska ointressant, kanske även skrämmande. Vad är det för slags gudsbild som vi möter där? Det känns inte lika lättillgängligt som Jesu liv. Men det kanske är möjligt att möta Jesus redan i många av de gammaltestamentliga berättelserna? Det är just det vi ska utforska tillsammans för att lära känna Jesus bättre och ser hur hela skriften vittnar om honom.

Gustav Hafström – Sex, relationer och äktenskap. Vad tycker Gud om sex? Pride? Mamma, pappa, barn? Guds vilja i Bibeln?

Tycker man inte att något av det låter lockande kommer det också finnas brädspel, sportlekar och nyårsfix att hänga på!