18+

För gammal för läger?

Livskraft riktar sig främst till ungdomar i gymnasieåldern, men vi har sett att lägret får betyda mycket även för de som har passerat 18-årsstrecket. Därför vill vi peppa just er att komma. Vi vet att det kan dyka upp funderingar kring att man kanske är för gammal, måste vara ledare, eller inte ”får ut” något av läger som ung vuxen.  Simon West, 24 år, har fortsatt att komma till Livskraft och skriver så här:

Trots att jag kanske har passerat medelåldern på Livskraft räknar jag med att komma flera år framöver. Jag vet att det kommer ungdomar som ”bara” är 15 år och ungdomar som har fyllt 25. Olika åldrar berikar lägret och jag tackar Gud för att det kommer nya, yngre ungdomar varje år. Har du varit på Livskraft Syd tidigare vet du redan vad det innebär. Jag vill bara påminna dig om att Jesus bjuder in till fest dit du och dina vänner är inbjudna. 

Missa inte Simons text med flera anledningar till att fira in det nya året på Livskraft Syd här

Livskraft Syd – lägret för DIG
Är du 18-25 år har du en plats på Livskraft Syd. Känner du att du bara vill vara en i mängden eller ta lite mer ansvar? Det finns möjlighet för båda delar.

Det finns två seminarier för dig som har fyllt 18 år: Församling – något för mig med Carl Skarin och Pionjär! med Jonas Hallabro. Läs mer under fliken Seminarier.

Ni har enskilda bibelsamtalsgrupper och bibelstudier på förmiddagarna. Det är ett bra tillfälle att lära känna nya och att få samtala om saker med andra i sin egen ålder.

Du som har någon erfarenhet av att leda en grupp har möjlighet att vara smågruppsledare för 6-8 yngre deltagare, vilket du då kryssar för i din anmälan.

Känn dig makalöst välkommen!