Fördjupat spår

Livskraft riktar sig till alla mellan åldrarna 15-25 år, från dig som går i nian och uppåt. För dig som har känner att du varit på antal läger och kommit en bit i din tro vill vi i år erbjuda att gå det fördjupade spåret! Vi vet att det kan dyka upp funderingar kring att man kanske är för gammal, måste vara ledare, eller inte ”får ut” något av läger som ung vuxen. Simon West, 24 år, har fortsatt att komma till Livskraft och skriver så här:

Trots att jag kanske har passerat medelåldern på Livskraft räknar jag med att komma flera år framöver. Jag vet att det kommer ungdomar som ”bara” är 15 år och ungdomar som har fyllt 25. Olika åldrar berikar lägret och jag tackar Gud för att det kommer nya, yngre ungdomar varje år. Har du varit på Livskraft Syd tidigare vet du redan vad det innebär. Jag vill bara påminna dig om att Jesus bjuder in till fest dit du och dina vänner är inbjudna.  

Livskraft Syd – lägret för DIG

Ni har enskilda bibelstudier på förmiddagarna och i år kommer Tomas Nygren, lärare på Johannelund, att hålla i dessa. Efter det går ni ut i mindre bibelsamtalsgrupper, det är ett bra tillfälle att lära känna nya och att få samtala om saker med andra i sin egen ålder.

Du som har någon erfarenhet av att leda en grupp har möjlighet att vara gruppledare för 6-8 deltagare, vilket du då kryssar för i din anmälan.

Känn dig makalöst välkommen!