2-dagars

Tvådagar-seminarierna äger rum 29:e och 30:e december. Du väljer ett seminarium för båda dagarna.

 

1. Gud skapade och det var gott! Balfors hantverksdrottning, Kristina är på plats och med sig har hon all sin kunskap  och mängder av material ur sitt aldrig sinande förråd. Välkommen till ett seminarium där du får skapa med händerna.
Kristina Eriksson, pastor och hantverkare från Balfors, Bjurholm.

 

2. Går du EFS och Salts Ledarutbildning Växa Följa Leda? Då är detta seminariet för dig! Här varvas samtal och övningar där du får reflektera kring vem du är och hur man är en bra ledare.
(obligatoriskt för VFL)
Pia Asplund, Distriktskonsulent EFS Västerbotten

 

3. Är Ligretto, Jungle speed, Exploding kittens, Ticket to Ride, Seven Wonders, Carcasonne och Catan något som gör dig glad? Eller i alla fall nyfiken? Då är seminariet Brädspel perfekt för dig. Har du ett favoritspel? Ta gärna med det! (Kom ihåg att märka spelet)
Ragnar Westerlund

 

4. KRIK står för kristen idrottskontakt och är det självklara valet för dig som gillar sport, lek och rörelse! Idrottshallen är bokad. Du tar med gympakläderna. Sen kör vi!
Jakob Eriksson och David Lidström

 

5. Fixa SPEXET! Vad är bättre är att få skratta gott tillsammans? På det här seminariet förbereder vi Nyårskvällens späx tillsammans, fixar drama, sketcher, musik, repa in låtar, lekar och andra trevligheter. Häng med!


6.
 Sagan om ringen, Narnia, Lejonkungen, Matrix – Gud och Bibelns berättelser dyker upp lite här och var i filmer. Under det här seminariet går vi på upptäcktsfärd i filmens och Bibelns värld och hittar likheter och ledtrådar till tro.
Christoffer Lindberg, Präst, Boliden

 

7. Det är roligare att prata med någon som inte använder långa, svåra ord, utan hellre korta, lätta ord som ”Vill du ha lite mat?” säger Nalle Puh. På det här seminariet kommer vi inte att laga mat men väl BAKA – och sedan ska vi SMAKA!
Aina Palm och Cornelia Dahlkvist

 

8. Det händer något när vi ber! Vad är det som händer? Hur ber jag? Hur ber jag för andra? Välkommen till ett seminarium där vi pratar om bön & förbön och där vi även kommer att öva oss i att be för varandra. (2-dagars)
Frida och Emma från REACH Sverige

 

9. Hallontårta 18 + Vi äter tårta och samtalar om hur tron förändras när man blir vuxen och hur man får en tro som håller genom livet. (2-dagars)
Tommy Hargemark, Johannelunds teologiska högskola, Uppsala

 

livskraftnorr_nametag