2-dagars

Den 29 och 30 december är det 2dagars-seminarier, i anmälan väljer du ett som passar dig.
Här nedanför kan du läsa om de olika seminarierna, några av dem har begränsade platser så gå in och anmäl dig så fort du har bestämt dig!

1. SKAPADE TILL ATT SKAPA
Veronika Danielsson
Gud skaparen. Människan skapad till Guds avbild. En ganska enkel ekvation, eller hur? Vi är skapade till att skapa! Det finns oändligt många sätt att vara kreativ på & detta seminarium sätter inga gränser. Vill du måla/rita/sticka/virka/sy/klistra/klippa/inreda eller helt enkelt freestyla, då gör vi det! En del material finns på plats men ta gärna också med eget material du vill jobba med!

2. GAME ON! – OM DATORSPEL, TV-SPEL OCH TRO
Simon Sjöberg
Vi kommer spela tv-spela tillsammans men också prata om hur kan man vara en förebild i tv-och dataspelsvärlden! Så kom och var med på ett fett bra seminarium!
Begränsat antal: 20 st.

3. LOVSÅNGSMAKERI
Maria Smeds 
Hur skulle en ärlig och personlig lovsång från ditt liv låta om det fanns en text som var mitt i prick? Att sjunga till Gud är något personligt. I det här seminariet kikar vi på personliga lovsånger i Bibeln och tar gott om tid till att själva skriva texter och sånger. Du behöver inte ha skrivit något tidigare för att delta. Seminariet är för alla som uppskattar lovsång och längtar efter att uttrycka sig personligt till Gud.

4. KRISTEN TRO IDAG – om sanning och utmaningar
Tomas Nygren 
Kan jag lita på att den kristna tron är sann? Varför är det så svårt att tro på och berätta om en del av den kristna trons innehåll? Vad är viktigt för att jag ska få en hållbar kristen tro? Vi tittar både på Bibeln, argument för att det centrala i Bibeln är sant och på hur kulturen påverkar oss.

5. KRIK
Två dagar fyllt av träning, glädje och gemenskap. Det är vad som väntar dig om du väljer att vara med på KRIK-seminariet. Vältränad eller inte, det spelar ingen roll, huvudsaken är att du gillar att röra på dig! Vi kommer att göra allt från bollsporter till roliga lekar. Gud har skapat våra kroppar så fantastiskt, kom och va med!

6. ATT HÖRA GUDS RÖST
Jan Sköld
Talar Gud idag? Hur kan man träna på att höra Guds röst, på vilket sätt? På detta seminarium kommer du få veta mer om den profetiska gåvan och kunskapens ord. Seminariet kommer innehålla både undervisning och praktiska övningar.

7. MIN VARDAG – HERRENS ÄVENTYR
Iza Jönsson
Tycker du om att drömma, förädla och visionera? Gå då på detta inspirerande och praktiska seminarium där du får verktyg till att finna Guds äventyr mitt i din vardag. Vi pratar om hur man lär sig att lyssna på Herren, hur man hittar modet att ta initiativ. Välkommen att upptäcka hur Gud kan bli en mer aktiv del i din vardag!

8. SJÄLVBILD OCH PSYKISK OHÄLSA
Evelina Rastas
Idag ser vi hur psykisk ohälsa är något som blir mer och mer vanligt bland unga. Vi lever i en social-mediekultur där ytan och bilden du presenterar av dig blir vanligare. Detta är något som vi tar på allvar under detta seminarium och söker oss svar kring frågor som; Hur kan jag må bra? Hur kan min självbild bli helare? Vad vill Gud? Hur ser han på mig?