2-dagars

Den 29 och 30 december är det 2dagars-seminarier, i anmälan väljer du ett som passar dig.
Här nedanför kommer du snart kunna läsa om de olika seminarierna, några av dem har begränsade platser så gå in och anmäl dig så fort du har bestämt dig. 

 

SIMMA MOT STRÖMMEN – KRISTEN I VÅR TID
Tomas Nygren
Hur kan vi vara kristna på ett sätt så att vi både är trogna Bibeln och relevanta i vår tid? Vi undersöker skillnader och likheter mellan Bibelns budskap och vår tids synsätt på tro, identitet och synen på rätt och fel.

 

ZOOM IN ZOOM OUT 
Sebastian Råkeberg
För dig som gillar film. Det kommer bli gött häng där vi pratar om film men också gör film. Det kommer bli två roliga dagar och det behövs inga förkunskaper.

 

SKAPADE TILL ATT SKAPA
Veronika Danielsson
Gud skaparen. Människan skapad till Guds avbild. En ganska enkel ekvation, eller hur? Vi är skapade till att skapa! Det finns oändligt många sätt att vara kreativ på & detta seminarium sätter inga gränser. Vill du måla/rita/sticka/virka/sy/klistra/klippa/inreda eller helt enkelt freestyla, då gör vi det! En del material finns på plats men ta gärna också med eget material du vill jobba med!

 

FÖR DEN HÄR VÄRLDENS SKULL – fördjupat spår
Iza Jönsson
Vad innebär det att vara en pionjär ledare? Hur finner vi som kristenhet nya vägar att vara kyrka? Var i Sverige kommer människor till tro? Vad innebär det att plantera en församling? Välkommen till ett seminarium där vi utforskar hur vi som unga kan ta nya initiativ och föra evangeliet framåt i vår tid.

 

DANSA
Louise Malmborg
Vill du ha två härligt ösiga eftermiddagar fyllda med dans, skratt och Gud? Har du aldrig tagit ett danssteg, eller har du dansat i 10 år? Det spelar ingen roll, alla är välkomna och alla kan dansa. Det blir en mix av olika dans-stilar och nivå på dans-steg under de två passen. Vi får också tillsammans fundera kring vad det innebär att lovsjunga genom dans och om det finns något sådant som ”kristen dans”? Vi ses där!

 

GOSPEL
Malin Olsson
Finns det något bättre än att sjunga tillsammans? Att man då dessutom sjunger gospel som inkluderar hela kroppen och hela livet gör det ännu bättre. Nybörjare eller proffs spelar ingen roll, alla får en stämma och tillsammans blir det skön musik!

 

RELATIONEN INÅT, UTÅT OCH UPPÅT
Malin Simonsson
Vem är jag och hur vill jag vara? Vem är jag i Guds ögon och hur påverkar min tro hur jag är mot mig själv och andra? Under ett tvådagars seminarium talar vi om identitet, självbild och relationer.

 

KRIK
Simon West
Två dagar fyllt av träning, glädje och gemenskap. Det är vad som väntar dig om du väljer att vara med på KRIK-seminariet. Vältränad eller inte, det spelar ingen roll, huvudsaken är att du gillar att röra på dig! Vi kommer att göra allt från bollsporter till roliga lekar. Gud har skapat våra kroppar så fantastiskt, kom och va med!

 

GAME ON! – OM DATORSPEL, TV-SPEL OCH TRO
Simon Sjöberg
Vi kommer spela tv-spela tillsammans men också prata om hur kan man vara en förebild i tv-och dataspelsvärlden! Så kom och var med på ett fett bra seminarium!