2-dagars

Den 29 och 30 december är det 2dagars-seminarier, i anmälan väljer du ett som passar dig.
Här nedanför kommer du snart kunna läsa om de olika seminarierna, några av dem har begränsade platser så gå in och anmäl dig så fort du har bestämt dig. 

O.B.S ! Detta är seminarierna 2016/2017:

BURMA DÄR OCH HÄR!
Oskar Karlsson berättar om sin tid i Myanmar i Burma men finns också mycket tid att prata om vad vi kan göra här hemma i Sverige? Och vad kan vi lära oss av andra länder? Kom och var med på ett väldigt spännande seminarium!

 

KRIK
Fredrik Modèn
Två dagar fyllt av träning, glädje och gemenskap. Det är vad som väntar dig om du väljer att vara med på sportseminariet. Vältränad eller inte, det spelar ingen roll, huvudsaken är att du gillar att ha roligt! Vi kommer att göra allt från bollsporter till roliga samarbetsövningar. Så gillar du att röra på dig? Vill du utvecklas i din träning? Gillar du att ha roligt? Kom och va med! Gud har skapat våra kroppar så fantastiskt, använd dem!

 

GOSPEL
Malin Olsson 
Att sjunga tillsammans är kul! Att sjunga gospel är kul! Att våga röra sig när man sjunger är kul! Kom och sjung gospel, rör dig till musiken, sjung med andra och ha roligt!

 

ANDLIGA GÅVOR!
Christoffer Kullenberg
Bibeln säger i 1 Korinthierbrevet 12:4-7: ”Nådegåvorna är olika, men Anden densamma. Tjänsterna är olika, men Herren densamme. Verksamheterna är olika, men Gud är densamme, han som verkar i allt och överallt. Hos var och en framträder Anden så att den blir till nytta.” Vad är egentligen andliga gåvor? Vilka gåvor har jag och hur kan jag använda dem i min vardag? Detta blir ett praktiskt seminarium, där alla har möjlighet att testa!

 

”JAG TROR OCH DÄRFÖR TALAR JAG”
David Castor
Jag har samma trosvissa ande som i skriften, där det står: Jag tror, därför talar jag. Också jag tror, och därför talar jag.” 2 Kor 4:13
Tänk att få berätta om sin tro. Tänk att få hjälpa andra att ta nya steg i sina liv med Jesus. Tänk att få leda en andakt eller predika. Men hur predikar man? Det kommer vi att titta lite på i det här seminariet.

 

SKAPARSEMINARIUM!
Gud skaparen. Människan skapad till Guds avbild. En ganska enkel ekvation, eller hur? Vi är skapade till att skapa! Det finns oändligt många sätt att vara kreativ på & detta seminarium sätter inga gränser. Vill du måla/rita/sticka/virka/sy/klistra/klippa/inreda eller helt enkelt freestyla, då gör vi det! En del material finns på plats men ta gärna också med eget material du vill jobba med!

 

TEATER!
Joelle Cristea
”Att vara eller inte vara”…med på improvisationsteater är något som du som uttrycksfull människa inte behöver fundera över. Här kommer vi med ord, rörelser och känslor kasta oss in i dramatikens värld och agera! Inga förkunskaper behövs, ribban läggs helt och hållet efter gruppens förmåga. Få utlopp för den gåva Gud har lagt ner i dig, häng med och skratta med oss! Finns inget obligatoriskt framträdande :)

 

RELATIONEN INÅT, UTÅT OCH UPPÅT
Anna-Klara Castor
Vem är jag och hur vill jag var? Vem är jag i Guds ögon och hur påverkar min tro hur jag är mot mig själv och andra?
Under ett tvådagars seminarium talar vi om identitet, självbild och relationer.

 

BAKOM KAMERAN
Ett seminarium om film och att göra film – mer info kommer!

 

18+ FÖRSAMLING – NÅGOT FÖR MIG?
Carl Skarin
Kyrkans ungdomsgrupp kan vara självklar att gå till men vad händer när man blir äldre, kanske flyttar, börjar jobba… Behöver jag vara med i en kyrka? Vilken i så fall? Vad är vitsen med församling egentligen? Jesus pratar om att vi är kallade att leva tillsammans som kristna syskon, vad betyder det för oss idag? Kom och var med på ett spännande seminarium som vi hoppas gör dig taggad på Jesus och församling!